A partir d’ara, al costat del CAP Montblanc estarà situat un mòdul de suport que té l’objectiu de diferenciar entre les activitats dedicades a la Covid-19 i les que no ho són. D’aquesta manera totes les consultes relacionades amb el virus com són les proves PCR, els tests d’antígens, i la vacunació, entre d’altres, es realitzarà en aquest nou mòdul.

D’aquesta manera, l’edifici del CAP atendrà la resta de consultes i aquests dos circuits separats serviran per crear una major seguretat tant per professionals com per la ciutadania. La instal·lació, situada a l’aparcament interior del centre sanitari, finalitzarà els pròxims dies i permetrà recuperar les dues consultes que actualment el CAP dedica a consultes Covid.

Els mòduls d’aquestes característiques es van començar a instal·lar als centres d’atenció primària de Catalunya el passat mes de febrer. Entre el total de 120 mòduls que es preveu col·locar, 16 estan situats a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, entre els quals es troba el de Montblanc.