La Conca 5.1 i el Museu de la Vida Rural celebraran la 8a edició del cicle de debats Versions 5.1 amb un format híbrid. El programa, que començarà el proper 8 de maig, tindrà una durada d’un mes en el qual la resiliència es convertirà en el tema principal. Una temàtica que serà el paraigua d’altres temes secundaris que tindran cabuda en els 6 debats proposats.

ÀUDIO: La directora del Museu de la Vida Rural, Gemma Carbò, explica quins són els principals temes que tracta el Versions 5.1

L’any passat, fruit de la pandèmia, es va celebrar aquest esdeveniment amb un format online, enguany es retorna a la presencialitat, però es farà de forma híbrida combinant els dos formats i donant la possibilitat a tothom a connectar-se a través d’internet i poder seguir els debats en directe.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és que el cicle creix amb la programació de 3 debats més que fan augmentar la durada del Versions 5.1 i amplia el nombre de participants fins a una vintena, entre els quals destaca una alta participació tant de dones com de gent jove.

ÀUDIO: El coordinador de la Conca 5.1, Leandre Romeu, explica l’ampliació dels debats

De forma desglossada, el programa començarà el 6 de maig amb el debat ‘Apunts bàsics globals’, on es tractaran temes més inicials i es realitzarà la inauguració només en format virtual. La resta de debats es faran en format presencial i retransmissió virtual, és el cas de: ‘Necessàries respostes coordinades’, el 7 de maig; ‘Connexions Globals’ el 14 de maig; ‘L’agroecologia com a model’, el 21 de maig; ‘La dignitat cultural’, el 4 de juny; i ‘Una entre tantes altres’, l’11 de juny.

Per assistir a qualsevol dels debats és necessària inscripció prèvia a través del web del Museu de la Vida Rural, tant si es participa en format online com presencial.