Es preveu que el pròxim mes de maig s’iniciïn les tasques d’adaptació de la carretera TV-7002 per ampliar-la i adaptar-la com a ruta a peu i en bicicleta, una iniciativa que suposarà un actiu pel que fa al turisme de natura i familiar i que potencia l’atractiu natural i històric d’aquesta ruta de quatre quilòmetres.

Les obres d’adequació contemplen l’ampliació de la calçada que, amb una amplada total de 6,5 metres, permetrà una zona de pas per a famílies i circulació de bicicletes, l’augment de la senyalització i la reparació d’elements de circulació per tal de garantir la seguretat dels veïns i l’arranjament de ponts. Aquesta actuació es duu a terme a través de la línia d’actuacions de la Diputació de Tarragona, té un pressupost de 2,4 milions d’euros i s’espera que la reforma d’aquesta carretera sigui una realitat l’any vinent.

El recorregut també permetrà posar en valor altres elements del municipi pel turisme, com és el cas de l’Ermita dels Torrents, que passarà a ser un dels atractius d’aquest recorregut, al mateix temps que es facilitarà l’accés a peu. A més, es vol recuperar el paisatge de la zona amb la incorporació d’un mirador en l’àrea més pròxima al Monestir de Poblet, dues propostes que acabaran de completar una ruta de fort valor turístic.