La montblanquina Candela Figueras, coneguda per la seva recent aparició al concurs de TV3 ‘Batalla Monumental’, es convertirà en la pregonera de la 34a Setmana Medieval de Sant Jordi, en un pregó que es realitzarà el dijous 22 d’abril des de la plaça de Sant Francesc, que juntament amb el Foradot, es convertirà en un dels punts principals dels actes d’enguany. L’acte inicial comptarà amb l’actuació dels balls de Banderes, Dúcties, Faranduleres i les cases nobles de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, organitzadora de la festa.

La Setmana Medieval escurça enguany la durada, del 22 al 25 d’abril, i se celebrarà amb estrictes mesures de seguretat a causa de la pandèmia. Tots els actes seran a l’aire lliure i amb aforaments limitats, pels quals caldrà reservar entrada. El programa sencer es farà públic aquesta mateixa setmana, quan també es posaran a la venda les entrades.

Candela Figueras és periodista i actualment treballa de guionista al conegut programa d’humor ‘APM’ de Catalunya Ràdio. En la seva faceta de guionista també ha treballat en programes culturals com ‘Àrtic’ (Betevé) o ‘Escala humana’ (La2). Enguany, a TV3 ha estat la reportera del concurs sobre el patrimoni nacional ‘Batalla Monumental’.