Actualment, tots els dilluns i divendres es pot veure a la plaça Montserrat Canals les parades d’alimentació, roba i altres productes que ofereix el mercat ambulant. Un canvi que fa menys d’un any que es va realitzar com a mesura de prevenció per la Covid-19, ja que la nova ubicació tenia més espai per mantenir la distància tant entre parades com amb els compradors.

Ara, el mercat retornà aquest divendres 9 d’abril al seu lloc històric: la plaça de l’Església i ho fa amb una sèrie de noves mesures de seguretat com un canvi de distribució entre les parades per augmentar la distància de seguretat, acotant el perímetre en el qual se situarà el mercat, col·locant punts de gel hidroalcohòlic i senyalitzacions a tota la plaça per recordar als compradors que s’evitin les aglomeracions i la manipulació d’aliments o peces.

Des de la regidoria de Comerç s’ha optat per retornar el mercat a la plaça de l’Església per recuperar el dinamisme al centre del municipi després d’haver estudiat la seguretat que ofereix l’espai i el benefici de reprendre, un any després, la ubicació històrica del mercat.