Aquest passat diumenge 4 d’abril es va donar per extingit l’incendi de Senan després de dues setmanes treballant-hi. Feia uns 10 dies que es donava per controlat l’incendi de la serra del Vilobí però no per extingit, ja que hi havia diverses zones amb fumerades de les 42 hectàrees afectades.

El risc d’una revifada va dur als Bombers de la Generalitat a seguir treballant activament a la zona i fer cremes controlades de punts concrets que estimaven que poden ser font de represa de l’incendi. Actualment, ja no hi treballa cap dotació, però és possible que es realitzin controls puntuals de la zona.

Un incendi que es va iniciar el 21 de març a la serra de Vilobí, amb afectació majoritàriament al terme de l’Espluga de Francolí però també a Senan i Fulleda. Segons les últimes informacions dels Agents Rurals, es treballava per trobar l’origen de l’incendi, provinent d’una crema agrària descontrolada, però encara queda per especificar si es complia la normativa vigent.