L’Ajuntament de Montblanc ha decidit aixecar les restriccions que va imposar el passat diumenge 21 de març un cop el brot de Covid-19 detectat al municipi ja està controlat.

El cribratge massiu ha donat bons resultats, amb 22 positius de les 2.000 PCR que es van realitzar durant quatre dies al pavelló del Casal Montblanquí. Això representa un 1,1% del total. L’Ajuntament avisa, però, que al CAP es continuen detectant una desena de positius diaris i, per aquest motiu, demanen continuar complint les mesures de seguretat. Ara bé, asseguren que la situació està controlada.

Així, el consistori ha decidit que aquest dijous 1 d’abril tornin a obrir els parcs infantils de la vila, mentre que els equipaments esportius i culturals obriran a partir del proper 6 d’abril, excepte el tennis Montblanc que podrà obrir ja a partir d’aquest dijous, ja que l’Ajuntament considera que és un esport amb poca interacció de persones.

L’Ajuntament també ha fet una crida a respectes les normes i assegura que l’hostaleria i restauració de Montblanc “és segura i compleix totes les normes de seguretat”. Finalment, l’Ajuntament ha volgut agrair l’alta participació dels montblanquins i montblanquines al cribratge.