L’exposició temporal ‘Només d’anada’ de Piero Sacchetto, que està exposada al Museu de la Vida Rural (MVR), arriba als seus últims dies i s’acomiadarà amb una conferència del Doctor en Geografia i Història, Valentí Gual i Vilà, que presentarà el seu llibre ‘”Gavatxos”, gascons, francesos. La immigració occitana a la Catalunya moderna’, centrant-se en la situació a la Conca de Barberà.

L’acte començarà a les 12 del migdia al mateix Museu de la Vida Rural i estarà obert a tothom amb reserva prèvia, a través d’internet o trucant al 977870576. El responsable d’acció cultural i educativa del MVR serà l’encarregat d’obrir l’acte, on l’autor parlarà del flux migratori de població Occitània cap a Catalunya i concretament a la Conca de Barberà.

‘Només d’anada’ estarà disponible al museu fins al proper 5 d’abril, dia en què l’exposició donarà l’adéu definitiu al municipi, després d’haver allargat la seva estança uns mesos a causa de les mesures de confinament.