Aquest dilluns ha començat el primer campus esportiu de Setmana Santa organitzat per l’Ajuntament de Sarral i que acull nens i nenes d’entre 5 i 12 anys. El programa, anomenat ‘Mou-te per Setmana Santa’, es farà els matins al pavelló municipal fins al Divendres Sant i prioritzarà l’activitat física i els valors esportius amb esports com el futbol, el pàdel, el bàsquet i el bàdminton.

D’altra banda i dirigit sobretot als adults i les famílies, el consistori també ha organitzat  una sortida d’orientació cultural pel poble (fins a l’11 d’abril), així com una orientació amb  GPS, amb l’empresa conquenca Drac Actiu, el passat dissabte. També s’ha organitzat  una matinal de marxa nòrdica guiada, que serà diumenge vinent, 4 d’abril. Cal inscripció  prèvia.

El municipi també estrenarà aquest dissabte 3 d’abril la pel·lícula ‘Història d’un relat confinat’ a La Sala Recreativa a les 6 de la tarda, un film dirigit per Jaume Sanahuja i amb la participació de veïns de Sarral. Cal reserva prèvia i el donatiu mínim de l’entrada és de 3 euros i anirà destinat a la fundació de La Marató de TV3, la qual va recollir fons  precisament per a la investigació mèdica de la Covid-19.