L’Ajuntament de Montblanc manté les actual restriccions pel brot de Covid-19 detectat al municipi fins al 31 de març. Així, els parcs infantils i equipaments esportius estaran encara tancats al públic fins al proper dimecres. Tampoc es podran fer activitats i actes en espais municipals i la biblioteca romandrà tancada. El proper dimecres dia 31 l’Ajuntament tornarà a avaluar la situació per decidir si manté les actuals restriccions o si, per contra, les aixeca.

El consistori ha valorat positivament, en un comunicat, la resposta de la gent al cribratge massiu realitzat aquesta setmana. Però vol ser prudent i, tot i que els positius del cribratge de dimecres i dijous és molt baix, volen esperar a tenir tots els resultats del cribratge. I alerta que al CAP encara es detecten positius cada dia i demana “un esforç per complir les mesures”. Envien també un missatge de “tranquil·litat ja que la situació està controlada”.