El Tinglado 1 del Moll de Costa de Tarragona acull des d’aquesta setmana una exposició biogràfica de Maties Palau Ferré, en el marc dels actes de l’any Palau Ferré que es commemora aquest 2021. Sota el títol ‘Palau Ferré. Retrospectiva biogràfica’ es podrà fer un recorregut per a conèixer el periple vital d’un dels artistes més singulars de l’art català del segle XX. Projectes que van veure la llum des de la localitat catalana de Montblanc fins als Estats Units, passant per Barcelona, París…

ÀUDIO: El comissari de l’any Palau Farré, Francesc Marco Palau, explica la connexió de Tarragona i l’artista

Per complementar l’exposició física, la mostra oferirà diversos continguts audiovisuals a les xarxes socials. El primer d’ells, un vídeo de l’exposició explicant la trajectòria de l’artista. El segon serà un making off del muntatge per valorar tota la tasca prèvia que suposa el muntatge d’una exposició. El tercer contingut audiovisual és una síntesi de la inauguració amb declaracions dels representants institucionals.

No faltarà l’audiovisual ‘Tarragona de Palau Ferré’, un vídeo de records a partir d’entrevistes a la ciutadania que va conèixer l’artista en primera persona. I finalment, per la gent que durant aquests mesos no s’hagi pogut desplaçar fins a Tarragona, una visita guiada virtual explicant els diferents elements de l’exposició.

L’horari per visitar l’exposició, durant el mes de març, és de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 16h a 19h. Diumenges i festius d’ 11h a 14h. A partir del mes d’abril l’horari serà de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges i festius, mateix horari que durant el mes de març, d’11h a 14h. Durant ambdós períodes, els dilluns romandrà tancada.