El col·lectiu d’artistes ‘La Caixa de Vidre’, encarregats del projecte ‘Només d’Anada’, que fa mesos que és dur al municipi, efectuarà una última acció, amb un itinerari expressiu pels carrers de l’Espluga de Francolí el diumenge 4 d’abril. Una acció inspirada en l’exposició de Piero Sacchetto sobre les migracions que acull el Museu de la Vida Rural i que es realitza de forma conjunta amb el Pla Educatiu d’Entorn de l’Espluga de Francolí.

L’itinerari expressiu oferirà el resultat dels tallers que s’han fet amb els joves Implica’t de l’institut Joan Amigó i el grup del centre de menors de Barberà de la Conca. En el recorregut es mostrarà diferents propostes artístiques realitzades per l’Escola Municipal de Música de  l’Espluga de Francolí, l’escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí i el Club de  Lectura d’Adults de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola. També es podrà gaudir de  dues peces de microteatre relacionades amb la temàtica migratòria. 

Per participar en l’itinerari és necessari fer inscripció prèviaL’activitat és gratuïta i les places són limitades. L’itinerari es farà en diferents grups, el primer a les 11h del matí, el segon a les 11:45h i el tercer a les  12:30h. El punt d’inici dels 3 grups serà a la Plaça de l’Església. En fer les inscripcions, els interessats, podran escollir la franja horària en la qual volen participar. 

El projecte acabarà amb l’obra ‘El regust d’un record’

El mateix diumenge, a les 7 de la tarda, al teatre del Casal de l’Espluga de Francolí es podrà gaudir de l’obra de teatre “El regust d’un record” de la companyia La Fal·lera. L’obra gira entorn de la pèrdua de la memòria i, en conseqüència, de la identitat. Les entrades ja es poden comprar al web d’entrapolis.