Imatge d’startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt

El passat diumenge 21 de març el Teatre l’Estrella va acollir una centena de persones per veure el concert ‘Swing Latino Show’, el primer de tres espectacles que l’Ajuntament ha programat per aquests mesos de primavera i que formen part dels habituals balls de diumenge que l’Ajuntament programa un cop al mes i que aquest any s’han hagut de reconvertir en concerts per complir les mesures de seguretat.

El pròxim concert serà el diumenge 4 d’abril com a acte de Setmana Santa amb l’actuació de la banda ‘Vora el mar’. El diumenge 25 d’abril hi haurà un nou concert mensual amb la proposta musical ‘Banda Sonora’.

Totes les actuacions es realitzaran al Teatre l’Estrella amb un aforament de 200 persones i un preu de 5 euros per entrada. Cal remarcar que les llotges, que anualment se sortegen a principi d’any per un preu únic, enguany seran per les famílies que les van comprar el 2020 i no les van poder utilitzar a causa de la pandèmia.

El Teatre l’Estrella ha estat adaptat i condicionat per complir totes les mesures del PROCICAT i acollir concerts d’aquestes característiques. Els assistents no poden aixecar-se de la cadira i han de dur la mascareta posada en tot moment, a més s’ha dividit el teatre per grups bombolla i s’ha habilitat el recinte amb punts de gel hidroalcohòlic.