El municipi de Sarral continua reivindicant el 8 de març amb una acció duta a terme per les famílies de les escoles d’infantil i primària del municipi, que han creat un gran mural anomenat ‘Dones de tots colors’. 

El projecte ha comptat amb la participació activa de les famílies i la canalla de totes les franges d’edat dels dos centres escolars. Hi han participat una quarantena de famílies que han donat vida al projecte creatiu que ha dissenyat i coordinat per l’artista Núria Rión i que s’ha dut a terme en dues jornades.

Prèviament, el consistori sarralenc va pintar de blanc un mur de l’escola, de 27 metres de llarg i 1,7 metres d’alçada. El 14 de març, els alumnes i les seves famílies van començar a pintar-lo tot deixant-hi empremtes de les mans, traços realitzats amb esponges, pinzells, etc. en un exercici de creació acolorit i lliure. També es va fer una sessió de fotografies, amb la paret de fons, a sarralenques de totes les edats.

La segona fase del projecte va continuar entre setmana, amb la retallada de les siluetes de dones fotografiades en paper d’estrassa. El 20 de març, les famílies i la canalla van completar el mural, amb la pintura al voltant de les siluetes.