L’ampliació del consultori de l’Espluga serà finalment una realitat després d’anys d’espera. Aquesta acció, que s’havia de realitzar durant el 2020, s’ha vist endarrerida per la situació de pandèmia. Ara, l’Ajuntament de l’Espluga ja a donat la llicència urbanística necessària per a l’ampliació del centre, que començarà ben aviat.

Actualment, l’Institut Català de la Salut, encarregat del projecte, ha de començar les obres de remodelació amb les quals es vol condicionar el primer pis del consultori habilitant tres consultes per la pediatra, la infermera de pediatria i la llevadora, de tal manera que aquest nou espai quedaria com a zona de consultes infantils i a la part baixa es podria ubicar cada metge de capçalera en un despatx diferent.

És una actuació que consta de diverses obres menors, però que ajudarà a ampliar la zona de treball de tots els professionals del consultori. Una actuació molt esperada tant per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí com per l’Equip d’Atenció Primària de Montblanc.

L’exterior del consultori de l’Espluga de Francolí (Imatge: Laia Molné)