Des d’aquest dimarts l’Espluga de Francolí comença la recerca per trobar la millor mona de Pasqua. L’Ajuntament i el Punt d’Informació Juvenil organitzen per primera vegada aquesta activitat, per donar visibilitat a un acte tan tradicional com la mona que un any més, es veu fortament afectada per la crisi de la Covid-19.

Així doncs, es proposa el primer concurs de mones que comença avui, dilluns 23 de març i finalitza el 5 d’abril de 2021. Per participar només cal fer la millor mona de Pasqua de l’Espluga de Francolí, fer-li una foto i enviar-la amb el nom de l’autor o autora al 606 303 917. Opcionalment, es pot penjar la foto a Instagram amb el coixinet #lamillormonaesplugina2021 i etiquetar el @pij_francoli.

El premi a la millor mona de l’Espluga de Francolí serà una cistella de productes dolços. A més, des del PIJ Francolí es farà un muntatge amb totes les fotos rebudes i es publicarà a les xarxes socials.