Aquest dimarts shan iniciat les tasques per netejar les restes de l’antic Celler Rendé Masdéu que va quedar destruït a conseqüència per la riuada de l’octubre de 2019. L’acció l’efectua l’Ajuntament de l’Espluga, a cost zero, a través de l’empresa Nogués Excavacions que ja estava treballant en altres punts del municipi.

El terreny, propietat de la família Rendé Masdéu, està actualment a l’espera d’una expropiació per part del consistori, ja que en trobar-se situat en una zona inundable no està permesa la seva reconstrucció. Des de l’Ajuntament, estudien l’opció de convertir el terreny en zona de lleure i s’estan analitzant diverses vies per poder dur a terme l’expropiació.

Cal destacar que fa unes setmanes que es treballa també per arreglar la rotonda d’Avinguda Catalunya, fortament afectada per la riuada, i recuperar, de forma lenta i progressiva la normalitat en una de les zones més afectades per la catàstrofe.