El sostre de xapa del pavelló d’esports municipal de Sarral es troba actualment en mal estat a causa de la corrosió que havia anat causant esquerdes en els més de 1.500 m2 que coberta, que filtraven l’aigua els dies de pluja. Fa uns dies que es treballa per solucionar aquesta problemàtica i s’espera que l’acció estigui enllestida a finals de mes.

Amb un pressupost de quasi 40.000 euros pel projecte, a causa del mal estat del sostre, el regidor d’Esports de Sarral, Ricard Miquel, assegura que és una obra prioritària, ja que fa més de 15 anys que hi ha goteres i els usuaris s’han queixat del mal estat de les instal·lacions en repetides ocasions.

Les filtracions d’aigua pluvial també han malmès la decoració de les parets de l’edifici, que són de fusta, i caldrà reparar i repintar més endavant, a mesura que el pressupost de la regidoria ho permeti. D’altra banda, aquesta setmana s’ha substituït el parquet de la sala polivalent, afectat també per causa de l’aigua. El pavelló és un centre de la vida social i esportiva de Sarral destacat, i compta amb més de 200 usuaris, motiu pel qual és necessari realitzar aquestes reparacions.