Les restriccions de la Covid-19 estan fent redissenyar molts aspectes quotidians i celebracions anuals, per això aquest any la benedicció del diumenge de Rams no es farà a l’aire lliure i a peu dret, tampoc a l’Església del municipi, aquest any es trasllada la missa fins al Teatre del Casal, el qual ja es troba adaptat per a esdeveniments de gran format.

El motiu principal d’aquest canvi és que el Teatre té una capacitat de fins a 400 persones mentre l’Església, amb les restriccions actuals al 30%, només en pot acollir una seixantena d’assistents, número que es compleix en un diumenge ordinari. La parròquia, conjuntament amb el consell parroquial, ha pres aquesta decisió després de descartar fer l’acte a l’aire lliure per l’estructura que demanava, ja que s’havien d’habilitar cadires per tots els assistents.

L’acte se celebrarà a les dos quarts d’una del migdia al Teatre del Casal i per participar-hi, tant a aquest acte com a la celebració de la Passió i la mort del Senyor a l’Església Vella, el divendres a les cinc de la tarda, és necessari fer inscripció prèvia i recollir les butlletes d’accés, que es poden agafar abans i després de les misses a partir d’aquest mateix divendres o a la rectoria a partir de dilluns i fins divendres 26 de març de dos quarts de vuit de la tarda a dos quarts de nou.

La resta d’actes programats se celebraran amb normalitat i sense inscripció prèvia a l’Església Vella de l’Espluga de Francolí.