L’evolució de la pandèmia s’ha disparat aquesta setmana superant els 450 punts de risc de rebrot a causa d’un brot detectat a Montblanc que ja afecta a més de 30 positius. En concret, hauria sorgit a conseqüència d’una reunió que superava el màxim de persones permès per les mesures anticovid i que hauria desencadenat el brot. Ara, s’estudia si podria tractar-se de la variant britànica del virus, a causa de la rapidesa amb la qual s’ha propagat.

Actualment s’estan duent a terme les reunions pertinents amb Salut i s’estan fent reunions telemàtiques amb les famílies per conèixer el seu estat actual i assegurar que es compleixen les recomanacions mèdiques

150 confinats a l’Institut Martí l’Humà

A conseqüència d’aquesta situació ja són 6 els grups confinats a l’Institut Martí l’Humà de Montblanc després de detectar-se 10 positius, el que afecta ja a més de 150 alumnes i professors. L’escola Les Muralles també s’ha vist afectada després de detectar-se 5 positius i confinar dos grups i un total de 42 persones. Ara, des d’educació s’estudia la situació, sobretot de l’institut, per prendre mesures.