Amb el canvi de restriccions i les millores relatives a la mobilitat, monuments com el Monestir de Poblet ja estan ampliant els seus horaris per poder rebre els visitants que es desplacin fins a la comarca els pròxims dies. Després d’haver passat pel tancament total i la realització únicament de visites concertades per famílies de la comarca, ara el Monestir recupera una certa normalitat.

El monument s’obrirà de cara al públic de dilluns a dissabte, al matí, de 10:00 a 12:30 del matí, i a la tarda, de 15:00 a 17:30h. També obre el diumenge de 10:30 a 12:30 i de 15:00 a 17:30h. La venda d’entrades finalitza mitja hora abans del tancament del monestir i l’aforament màxim al recinte serà de 100 persones.  

De moment, no es recuperaran les visites guiades i s’haurà de visitar el Monestir mitjançant un codi QR. El preu de l’entrada, que es pot comprar a la botiga del recinte, és de 8 euros l’entrada general i 6 la reduïda per majors de 65 anys, carnet d’estudiant, carnet jove, de discapacitats, de família, persones en atur o menors de 7 anys, en tots aquests casos cal acreditar-ho degudament.