Enguany les prescripcions d’Educació Infantil, Primària i Secundària s’han de realitzar en format online a conseqüència de les mesures per combatre la Covid-19. En aquest context, hi ha famílies que no disposen dels mitjans o la informació necessària per poder fer aquests tràmits des de casa, motiu pel qual l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha decidit instal·lar un punt d’atenció per aquells que ho necessitin.

Concretament, serà el proper dimarts 23 de març de 9:30 del matí a 12:30 del migdia a l’antic Institut Joan Amigó on hi haurà instal·lats ordinadors amb accés a internet per tal que tots els interessats puguin fer la preinscripció de manera telemàtica amb el suport dels alumnes del grau mitjà d’informàtica i comunicacions de l’Espluga de Francolí.

Les famílies interessades hauran de dur un dispositiu mòbil en cas de tenir-ne i tota la documentació requerida a la preinscripció en qüestió.