Intèrprets: Patricia Valencia, Laura Poblet, Mireia Bonet, Enric Morera, Joan Cartanyà i Eduard Rovira.

En aquest capítol del Territori Rural parlem de turisme a la Conca de Barberà. Ho fem per saber on estem, però sobretot cap a on anem després de la pandèmia. Quines són les nostres fortaleses per encarar el futur que ve? En parlem amb diversos actors implicats, com són l’àrea de Turisme del Consell Comarcal o la regidoria de turisme de l’Espluga de Francolí. També coneixem l’experiència d’Aromis de la Conca i el celler Vidbertus en l’organització d’activitats adreçades als visitants i també conversem amb l’Enric Morera sobre el projecte Espais Naturals de Ponent, una proposta per millorar i diversificar l’economia de les Terres de Lleida a través dels 20 espais naturals inclosos en la xarxa natura 2000. Finalment, escoltem diverses persones del territori per saber què busquen d’un viatge per veure si podem establir algun paral·lelisme amb el que venen a buscar els nostres visitants.