Accident a la T-233 de Sarral (Imatge: @scdqbombers)

Dos vehicles es van accidentar aquest diumenge al migdia al punt quilomètric 6 de la T-233 a Sarral en xocar frontalment. L’accident va provocar dos ferits menys greus, un d’ells va ser evacuat amb helicòpter fins a l’hospital Joan XXIII.

Els fets van tenir lloc a les 13:21 d’aquest diumenge, hora d’avís, quan, segons informa el Servei Català de Trànsit, dos cotxes van xocar frontalment i un dels conductors va quedar atrapat físicament al vehicle. Un d’ells va ser traslladat en ambulància a l’hospital Pius de Valls i l’altre va ser evacuat amb helicòpter fins a l’hospital Joan XXIII.

Fins al lloc s’hi van traslladar diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques i diversos vehicles dels Bombers de la Generalitat.