Aquest cap de setmana es va realitzar el tancament del primer curs d’Elaboració de Cervesa a Baseactiva, el viver de cervesa de Concactiva a Santa Coloma de Queralt, després de quatre sessions realitzades durant els mesos de febrer i març i que ha culminat amb l’elaboració de cervesa artesanal.

Durant les sessions, impartides per Sergi Torres, responsable de Segarreta, s’ha tractat l’evolució històrica i els ingredients principals de la cervesa, la neteja, microbiologia bàsica, mètodes de treball, desincrustació i desinfecció, el coneixement i pràctica dels diferents processos de fabricació i la seguretat higiènica i l’orientació laboral.

El curs es va tancar aquest dissabte, moment en què els 15 alumnes participants van poder donar a provar la cervesa elaborada durant aquests dos mesos a tots els presents. Cal remarca que aquesta és una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals.