Un total de 40 famílies participen aquests dies a les dues escoles de família del programa Créixer en Família del departament de Treball, Afers socials i Família de la Generalitat que es realitza per part de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Ha sigut necessari doblar les sessions inicials, que es realitzen en format virtual, a causa de la quantitat de sol·licituds rebudes. Una activitat destinada a aquelles famílies que tenen fills i filles de 12 a 16 anys i té per objectiu oferir recursos per a reforçar la parentalitat positiva.

Les classes, impartides per la pedagoga Neus Reixach, tracten diversos temes per donar eines a les famílies per l’educació dels seus fills com són: com tractar els conflictes, les conseqüències dels actes que realitzen, les emocions viscudes durant la pandèmia o com ser present en la vida dels adolescents de forma positiva.