La llançadora espluguina Meritxell Lorca ha estat la gran protagonista del Campionat de Catalunya d’Atletisme adaptat-Open 2021 celebrat aquest diumenge a les pistes d’atletisme de Lloret de Mar (La Selva), en guanyar la prova de llançament de disc.

Meritxell s’ha mostrat contenta a la fi de la prova, ja que competeix amb ceguesa total en comparació amb les seves rivals i ha celebrat la primera posició. Lorca durant aquest diumenge també ha participat en la prova de llançament de pes, en aquest cas ha quedat quarta de Catalunya tot havent millorat la seva marca personal.

L’atleta continuarà competint en ambdues categories per poder aconseguir el seu repte de poder competir internacionalment en l’atletisme adaptat. Al proper repte de l’espluguina és el campionat d’Espanya d’atletisme adaptat.

Meritxell Lorca amb la primera posició (Imatge: Cedida)