El canvi del model de restriccions anunciat per la Generalitat aquest dijous i sobretot la finalització del confinament comarcal ha comportat canvis en moltes de les activitats programades. És el cas de la travessa solidària que havia de realitzar el montblanquí Joan Roig des del seu municipi fins a Mora la Nova i que finalment es durà a terme el proper 27 de març.

L’acte s’havia de celebrar el 6 de març, però es va suspendre a l’espera d’un canvi de restriccions, ja que la travessa demanava, no només diversos canvis de comarca, sinó la participació d’un equip organitzatiu que també s’havia de desplaçar pel territori.

Amb aquesta previsió, es va decidir proposar una data a llarg termini, el 5 de juny, però el canvi de restriccions fa que tant l’organitzador del projecte, Joan Roig, com l’associació que hi participava, AFANOC, hagin decidit avançar la travessa al dissabte 27 de març, complint amb totes les mesures actualment vigents.

ÀUDIO:  L’Impulsor de la travessa, Joan Roig, explica el canvi de data

De moment i fins al dia de la travessa, des d’AFANOC, Nens amb Càncer, continuen oferint la possibilitat de col·laborar amb la travessa, a través de petites donacions per ajudar a l’associació a poder realitzar activitats dedicades als petits que pateixen aquesta malaltia i que s’ha pogut veure eclipsada per la situació actual.