USTEC, el sindicat de l’educació pública, ha reclamat avui des de Montblanc una educació presencial, segura i de qualitat. El sindicat continua les accions pel territori per reclamar al Departament d’Ensenyament que incrementi el personal i baixi les ràtios. Asseguren que es treballa sense garantir la seguretat i que ha estat gràcies a la voluntat de mestres i professors que les escoles han funcionat.

Reclamen que els PCR els facin sanitaris i no els docents i reclamen sistemes de ventilació adients. També demanen abastir al personal educatiu amb mascaretes FPP2 i material de major protecció, així com més transparència i informació dels protocols Covid. També reclamen inversió del 6% en educació per augmentar els recursos necessaris i revertir les retallades que encara arrosseguem.

El portaveu d’USTEC a Tarragona, Juan Carlos Feijó, s’ha mostrat crític amb la situació actual i ha reclamat una educació presencial, segura i de qualitat.

ÀUDIO: El portaveu de USTEC-STEs a Tarragona, Juan Carlos Feijó, reclama una millor situació