La Conca de Barberà se suma al Cicle Gaudí de Cinema amb la projecció al Museu Comarcal de la pel·lícula ‘Terra de telers’. Un cicle des del qual l’Acadèmia Catalana de Cinema dona impuls a les obres del setè art realitzades a Catalunya.

La pel·lícula narra com, l’any 1923, la petita Julieta i la seva família s’instal·len en una colònia industrial a la llera del Llobregat, fugint de la misèria de les zones rurals. En aquest context, Julieta creixerà i es farà dona entre les màquines de la fàbrica.  El film està dirigit per Joan Frank Charansonnet i compta amb la participació de Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Alba López i Montse Ribadellas, entre d’altres. 

La projecció es realitzarà el proper divendres 19 de març a les 07:30 de la tarda a la sala d’actes del Museu Comarcal de la Conca de Barberà. Les localitats es poden adquirir amb antelació a través de la plataforma codetickets de l’Ajuntament de Montblanc.