El cicle d’espectacles infantils Casalet Kids continua a l’Espluga de Francolí amb un nou espectacle aquest diumenge 14 de març. ‘La Princesa en Texans’ arribarà al municipi a les 6 de la tarda de la mà de la companyia Sgratta per fer gaudir els més petits de la casa.

Dos peculiars venedors ambulants s’aproparan fins al Teatre del Casal per explicar la llegenda de la princesa Maribel, una princesa molt  especial, que amb l’ajuda d’una pila de personatges divertits, ens ensenyaran que l’important no és qui ets, sinó com ets.

El preu de l’obra serà de cinc euros per persona i es demana als petits que no s’oblidin el carnet CUC. Cal remarcar que el Teatre ja estat adaptat per complir totes les mesures de seguretat i distància vigents, a més es demana a les famílies arribar a un quart de sis de la tarda per realitzar amb temps els protocols necessaris.

Les entrades ja estan disponibles al web d’Entrapolis i es podran adquirir fins a acabar existències.