L’exposició ‘Només d’Anada’ de Piero Sacchetto es transforma aquest cap de setmana en un itinerari al voltant del fenomen migratori i les seves conseqüències. El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla i l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí han prepart pels dies 13 i 14 de març un projecte organitzat pel col·lectiu ‘La caixa de vidre’ per estimular les emocions a través de la  naturalesa dels camins que han emprès, emprenen o emprendran moltes persones cercant noves oportunitats.

‘Camins Només d’anada’ es podrà visitar al museu el dissabte de 10:30 del matí a 06:30 de la tarda i el diumenge de  10:30 a 2 del migdia. L’activitat no requereix reserva prèvia, però es demana a les persones que hi participin podran contribuir a executar  una obra fotogràfica col·lectiva portant un objecte simbòlic que els vinculi amb els seus  orígens. 

Aquesta activitat de participació comunitària s’emmarca en el Pla Educatiu d’Entorn de l’Espluga de Francolí que se centra en migracions, sostenibilitat i comunitat i en l’exposició ‘Només d’anada’ de l’artista Piero Sacchetto, la qual es podrà visitar fins al proper 5 d’abril.