La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, davant la impossibilitat de complir el Pla de Competició ha decidit no reprendre la Segona Catalana de la present temporada. Només s’havien disputat dues jornades a l’octubre.

En aquest sentit, l’FCF ha determinat la impossibilitat que es produeixin efectes classificatoris en la present temporada i en la categoria afectada i proposarà un nou format de competició, d’inscripció voluntària i sense efectes d’ascensos i descensos.

Així, de cara al curs 2021-2022 està previst, sempre que ho aprovi l’Assemblea, que la competició de Segona Catalana s’estructuri en 8 grups, dividits cadascun en 2 subgrups, fent una categoria interterritorial. En aquest sentit, i per poder regularitzar la competició, no hi haurà ascensos directes, sinó que es determinaran per eliminatòries de promoció i descensos de 6-7 equips per subgrup.

El CF Montblanc de Segona Catalana només va poder disputar dos partits, el primer contra el Riudoms que va perdre per 0 a 2 i el segon que el va perdre contra el Bonavista per 1 a 0 a casa.

L’Espluga i el Montblanc B reprendran la competició a finals de març

Aquesta decisió, però, no afecta a les categories de Primera Catalana, que ja s’està disputant, i al reinici de la Tercera i Quarta Catalana, previst per al cap de setmana del 20 i 21 de març, seguint el Pla de Competició aprovat per l’Assemblea General Ordinària, i que es recull en la Circular 6 i 25 de la temporada 2020-2021.