El municipi de Sarral també s’avança a la celebració del 8 de març amb un espectacle teatral el 6 de març anomenat ‘Ai cony! Un monòleg d’amor, humor i ovaris’ i la lectura del manifest feminista que es llegirà a l’Ajuntament de Sarral sense públic i que es difondrà el mateix 8 de març a través de les xarxes socials.

L’obra de teatre està protagonitzada per Eva Barceló i dirigida per Gabriel Córdoba i tracta, a través de l’humor, la relació entre homes i dones i la situació femenina en l’actualitat. L’espectacle es representarà a les 7 de la tarda a la Sala Recreativa de Sarral, amb una entrada de cinc euros i amb reserva prèvia a l’Ajuntament, trucant-hi o enviant un correu electrònic.

La regidoria de Suport a les Dones i la regidoria d’Igualtat de Sarral preparen també una setmana d’activitats diverses per aquesta primavera. Inclouran tallers, conferències i actes que tenen com a objectiu l’impuls a les polítiques d’igualtat i la lluita contra el sexisme.