El fons de l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà es continua ampliant, ara amb el dipòsit de l’antiga cooperativa de viticultors de Solivella. Va ser el passat 26 de febrer quan l’Ajuntament de Solivella i Agrícola de la Conca SCCL van establir un conveni per cedir el seu fons a l’Arxiu Comarcal.

Abans del seu ingrés a les dependències de l’Arxiu Comarcal, els tècnics de l’Arxiu, amb la col·laboració de personal municipal, portaran a terme una primera tasca de classificació de la documentació a la sala del Cafè del Sindicat de Solivella. 

L’ingrés d’aquest fons a l’Arxiu Comarcal se suma a la documentació de cinc cooperatives més, ja custodiades al centre: la Cooperativa Agrícola de Barberà (pionera en tot l’Estat Espanyol), la Cooperativa Agrícola de Vallclara, la Cooperativa Agrícola Sant Pere Ermengol de la Guàrdia dels Prats, la Cooperativa de Viticultors i Caixa Rural de Montblanc i el Sindicat Agrícola de Vilaverd.