Les obres de l’A-27 pel seu pas per Lilla i Montblanc han significat en els últims mesos un canvi en la carretera amb la creació d’un tram provisional que està provocant diversos accidents en els últims mesos.

Concretament, l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, es va fer ressò dels fets durant l’últim ple municipal, destacant que s’havia traslladat la informació al Ministeri de Foment per reclamar que es millori la senyalització a la zona després de detectar set accidents en l’últim mes.

Segons el consistori, durant els dies de boira augmenta el risc d’accidents en un tram amb diversos revolts que dificulten la visibilitat, arribant a registrar un o dos accidents diaris, motiu pel qual es demana una millor senyalització o la col·locació de zones rugoses per obligar a reduir la velocitat als conductors.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, explica la perillositat del tram