El proper dissabte 6 de març s’havia de celebrar la travessa solidària del montblanquí Joan Roig fins a Mora la Nova. L’acte s’ha hagut d’ajornar, ja que les restriccions actuals no permeten el desplaçament entre comarques, motiu pel qual l’acte no és viable. El nombre de persones participants en l’organització i en algunes etapes de la travessa fan que sigui necessari aquest tipus de depslaçament.

ÀUDIO: L’Impulsor de la travessa, Joan Roig, explica els motius de la suspensió

La nova data fixada serà el 5 de juny a l’espera que la situació s’hagi relaxat. Cal destacar que l’acte ja s’havia ajornat anteriorment pel mateix fet i que en aquest cas, l’organització ha esperat fins a l’últim moment per ajornar l’acte, amb l’esperança d’un canvi en les restriccions.

Des d’AFANOC, Nens amb Càncer, continuen oferint la possibilitat de col·laborar amb la travessa, a través de petites donacions per ajudar a l’associació a poder realitzar activitats dedicades als petits que pateixen aquesta malaltia i que s’ha pogut veure eclipsada per la situació actual.