Les dades de Covid-19 a la Conca de Barberà han anat fluctuant les darreres setmanes i, tot i que es mantenen altes, han experimentat una tendència a la baixa els darrers dies. El risc de rebrot a la comarca és de 157 amb una velocitat de transmissió d’1,16 punts. Tot i això, des de mitjans de desembre que la comarca no tenia unes xifres tan bones, ja que actualment el risc de rebrot se situa en un risc alt.

Segons dades de Salut, la setmana passada hi va haver 14 casos positius de Covid-19 confirmats a la comarca, mentre que la setmana anterior havien sigut 12 positius. Actualment hi ha 5 persones ingressades a causa de la Covid. Les dades també constaten que la Conca de Barberà ja ha superat el miler de vacunats de la primera dosi, a més a més, ja hi ha més de 650 persones que han rebut la segona dosis.

A la Conca de Barberà, els casos confirmats acumulats de Covid-19 pugen fins a les 918 persones, amb 26 defuncions des de l’inici de la pandèmia. Els municipis amb un risc de rebrot molt alt són Montblanc amb 308 punts de risc de rebrot i Vimbodí i Poblet amb 208 punts. L’Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt tenen un risc de rebrot moderat.