Fa dues setmanes que l’equip de primera catalana del Futbol Club Borges Blanques es trasllada fins a l’Espluga de Francolí per jugar al camp local. Una mesura que l’equip ha pres mentre s’executen obres al seu camp propi per substituir la gespa artificial. Ho fan de forma combinada, ja que també es traslladen de forma puntual al C.F Juneda.

La decisió de traslladar-se fins al camp espluguí ve motivada pels horaris, ja que era molt combinable la disponibilitat de l’equip borgenc amb la del camp esplugui. També pel fet que molts dels jugadors d’aquest equip de primera catalana viuen per la zona.

Un partit del F.C. Borges Blanques, al camp de l’Espluga

Aquest diumenge s’havia de celebrar al camp local un partit de primera catalana, ja que s’han reprès les competicions de la lliga, del F.C. Borges Blanques contra l’Atlètic Lleida i que finalment ha quedat suspès però motius internets de l’equip lleidatà.

Aquest era un partit a potra tancada, sense públic, motiu pel qual no s’havia fet difusió i que es jugava a l’Espluga de Francolí com a camp substitut del F.C. Borges Blanques. Un partit que finalment, no tindrà lloc al municipi.