Per commemorar el 50 aniversari de la mort de Josep Carner la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola, en col·laboració amb el Servei de Biblioteques, mostrarà una exposició on destaquen les múltiples facetes de l’artista: la de polític, diplomàtic i prosista, que han quedat eclipsades per la faceta poètica de l’escriptor. 

L’obra s’exposarà al pati de l’Antic Hospital, del dia 2 al 26 de març on es podran veure uns plafons informatius de petit format que repassem les etapes vitals i literàries de Josep Carner per donar importància a totes les facetes de la seva vida.

Una proposta ideada per Jaume Coll, comissari de l’Any Carner, i dissenyada  per Enric Lluch. L’exposició està produïda per la Institució de les Lletres Catalanes, amb la  col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el suport de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.