Es tracta d’un total de 1.105 unitats documentals procedents dels fons de l’administració local, que sumen 104.375 pàgines digitalitzades i que inclouen els expedients de quintes, els censos i els padrons municipals fins a l’any 1940 de diverses poblacions de la comarca.

En concret, hi ha informació sobre Barberà de la Conca, Blancafort, Conesa, Les Piles, Llorac, Montblanc, Pira, Pontils, Rocafort de Queralt, Rojals, Savallà del Comtat, Senan, Solivella, Vallclara, Vallfogona de Riucorb, Vilaverd i Vimbodí i Poblet i es pot consultar i descarregar al portal Arxius en Línia.

Aquests arxius permeten, per una banda, analitzar les dades de caràcter demogràfic, cultural, econòmic i socials dels habitants de diversos municipis de la Conca i, per una altra banda, conèixer els expedients militars de quintes, emplaçaments, reclutaments i mossos, molt presents en la vida quotidiana de l’època.

La major part de les reproduccions digitals d’aquests documents són fruit dels treballs de digitalització que es varen dur a terme a l’Arxiu Comarcal i també mitjançant un conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Family Search