En un tres i no res aquest 2021 que havia de ser millor que el 2020, s’ha polit la Fira i la setmana passada el Carnaval.

Així i tot, l’enginy de la comissió cívica, la redacció de El Ratolí i un ajuntament diferent han aconseguit que el Carnestoltes, hagi pogut regnar de manera tímidament presencial i també virtual. 

La gent en general tenim ganes de festa, de recuperar  això que la pandèmia n’ha fet dir socialització, també les abraçades, els petons, les reunions, les calçotades, els vermuts i d’adjudicar-se una bombolla diferent cada setmana.

Finalment també hi ha hagut eleccions, en les que ha reviscolat un PSC cada vegada més PSOE, els convergents posats al dia han relegat definitivament als convergents de sempre, a la paperera de la història. A la colla aquesta de fatxes sense vergonya, que s’aprofiten de la ignorància, els hem permès pispar el lloc que ocupaven aquells que l’havien guanyat amb mentides diguem-ne suaus. Els assemblearis s’han mantingut i com sempre uns diuen el que pensen i els altres el que poden.

Naltres dos, poca cosa més podem fer, que el que fem cada setmana, posar música i esperar que passi, que torni i que s’acabi.