L’Ajuntament de Vallclara ja ha finalitzat les proves d’adjudicació de les obres del local social del municipi, el que significa que en unes dues setmanes l’empresa Elecnor S.A. iniciarà les obres per arreglar la sala, que té 60 anys, i convertir-la en un lloc d’oci per tots els veïns del municipi tant a l’estiu com a l’hivern.

Després de dur a concurs les 5 empreses que es van presentar per executar el projecte, finalment el pressupost de l’empresa adjudicatària és de quasi 200.000 euros per realitzar tots els canvis pertanyents a la sala del casal. S’espera que les obres es finalitzin a l’estiu.

El pressupost inicial de les obres era de 240.000 euros, extrets d’una subvenció de la Diputació de Tarragona a través del Programa d’Actuació Municipal, juntament amb una aportació del mateix Ajuntament.