El municipi de Solivella ha decidit celebrar la seva pròpia festa de carnaval el proper diumenge 21 de febrer amb format presencial, un fet poc comú, ja que la majoria de poblacions de la comarca han celebrat aquesta festa en format virtual o l’han suspès completament.

L’esdeveniment, batejat com ‘ConCursa de disfresses’, preveu reunir als participants al Camp de Futbol del municipi a dos quarts de deu del matí del diumenge amb disfresses individuals o grupals de màxim sis persones. No estarà permès utilitzar carrosses.

Durant la celebració es realitzarà l’anomenada ‘gimcana fantasma’ amb proves físiques i culturals. També s’entregaran premis a les millors disfresses.

Per participar-hi s’ha de fer una inscripció prèvia que estarà activa fins al proper divendres 19 de febrer. Una iniciativa de la Comissió de Festes i l’Associació Esportiva ‘El Cargol Solivellenc’.