Després de quinze anys, el polígon logístic de Cimalsa a Montblanc ja ha superat tots els tràmits per poder ser una realitat.

La comissió territorial d’urbanisme del Camp de Tarragona va aprovar aquest dilluns de manera definitiva la modificació puntual del pla urbanístic a la Romiguera. Aquest darrere tràmit permetrà iniciar la instal·lació d’empreses al polígon, que compta amb 97 hectàrees. Cimalsa, propietari del polígon, fa temps que treballa amb l’arribada d’empreses a Montblanc.

A l’Ajuntament de Montblanc celebren que tots els tràmits estiguin ja acabats. El consistori espera que l’arribada de noves empreses ajudi a diversificar l’empresariat de la vila i que sigui també una ajuda per la comarca, també a nivell d’habitants.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, es mostra optimista amb el projecte

Els darrers tràmits han permès crear parcel·les més grans per adaptar-se a les necessitats de les empreses. L’ajuntament aposta per empreses que respectin el medi ambient i amb valor afegit.