Meritxell Lorca es converteix en guanyadora de la primera copa de la Federació Espanyola d’Esports per a Cecs (FEDEC) en la competició que es va celebrar el passat cap de setmana al Madrid Snowzone.

Duran les dues jornades, es va realitzar una prova d’Slalom el dissabte i una de gegant el diumenge. En ambdues categories, Meritxell Lorca es va coronar com a guanyadora de Sènior femení a més de ser l’única participant amb ceguera completa.

Una victòria que la mateixa atleta comparteix amb la seva guia, Martina Fuster, amb qui assegura que porten anys entrenant i treballant la confiança mútua per poder començar a recollir els fruits en aquest tipus de competicions.

ÀUDIO: L’esquiadora espluguina Meritxell Lorca destaca la feina conjunta amb la seva guia

 

Les competicions continuaran el primer cap de setmana de març amb la segona Copa FEDEC a Sierra Nevada, puntuació que, juntament amb la primera Copa, servirà per classificar-se als Campionats d’Espanya Juvenils i Absoluts d’Esquí Adaptat.