La Conca de Barberà perd la seva representació al Parlament Catalunya després que cap partit aconseguís afegir un candidat de la comarca a causa dels resultats extrets d’aquest 14-F. Concretament, els dos partits amb més possibilitats d’aconseguir-ho eren Esquerra Republicana i Junts per Catalunya.

En el cas d’ERC, el seu representant i número 6 a les llistes tarragonines, Oriol Pallisó, s’ha quedat a les portes d’aconseguir-ho, motiu pel qual la formació no descarta que si les llistes actuals pateixen alguna modificació, fruit de moviments entre els candidats ja triats, Oriol Pallisó, pugui acabar formant part del Parlament.

ÀUDIO: El candidat d’Esquerra per la Conca de Barberà, Oriol Pallisó, comenta quina és la situació

Tot i els resultats d’aquest diumenge, que han deixat al partit d’esquerra només quatre vots per sota de Junts per Catalunya i el fet de no haver aconseguit un membre de la comarca al Parlament, Pallisó es mostra optimista amb la feina del partit i la representació que faran els altres membres tarragonins de la Conca de Barberà.

Junts per Catalunya, lluny d’aconseguir representació conquenca

En el cas de Junts per Catalunya, Núria Besora, representant de la Conca i número 8 a les llistes tarragonines, s’ha quedat lluny de poder entrat al Parlament de Catalunya, motiu pel qual el partit, tot i guanyar les eleccions a la comarca, no comptarà amb representació conquenca.

De la demarcació de Tarragona hi han entrat un total de quatre candidats del partit, entre els quals es troba el montblanquí Eusebi Campdepadrós, motiu pel qual Núria Besora aposta que la comarca estarà ben representada al Parlament de Catalunya.

ÀUDIO: La candidata per la Conca de Junts per Catalunya, Núria Besora, es mostra optimista amb els candidats tarragonins