Ja queda poc perquè tots els usuaris i personal de les residències de la Conca de Barberà tinguin immunitat. Aquest dijous Salut va administrar la segona dosis de la vacuna contra la Covid-19 a la Residència Jaume I de l’Espluga de Francolí.

Dijous van arribar les vacunes, amb membres del personal sanitari per administrar-les. Tot seguit es va començar la vacunació a tots els residents i personal de la Jaume I. En total es van posar 160 dosis de la segona vacuna, però també 14 dosis de la primera pels residents i personal que els hi faltava. Amb aquestes primeres dosis i quan d’aquí a vint-i-un dies rebin la segona, el personal i residents de la residència de l’Espluga ja estaran tots vacunats.

Aquest dissabte a la tarda es posarà la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 a la Residència Gent Gran Conca de Barberà de Montblanc, just 21 dies després que s’administrés la primera dosi a usuaris i treballadors.