El proper diumenge 14 de febrer, per tal de complir totes les mesures vigents, els votants de l’Espluga hauran d’entrar al centre electoral, en aquest cas l’Escola Martí Poch, per l’accés situat al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, és a dir el patí de l’escola, i sortir per l’entrada principal del centre, situada al carrer Lluís Carulla.

D’aquesta manera, els ciutadans entraran pel pati de l’escola i un cop allà es col·locaran a la cua que indiqui la seva mesa electoral, en cas de desconèixer-la, hi haurà personal que indiqui quina cua és l’adequada. Un cop a dins, cada mesa estarà instal·lada en una aula independent i només podrà haver-hi una persona votant a cada classe. El personal evitarà en tot moment que s’acumuli gent a l’interior de les aules. Un cop acabada la votació s’abandonarà l’escola per l’entrada principal.

A l’hora de votar es recomana dur la targeta censal i el vot preparat de casa per agilitzar les votacions, així com no oblidar el document d’identitat, que és obligatori.

Franges horàries per anar a votar

Des del PROCICAT s’han establert unes franges horàries recomanades per evitar el contacte entre certs col·lectius. En aquest sentit les persones grans hauran d’anar a votar de 9 del matí a 12 del migdia. A partir d’aquesta hora i fins a les 7 de la tarda es reserva hora per qualsevol votant que es trobi en una situació normal. Finalment de 7 a 8 del vespre aniran a votar les persones en quarantena, ja siguin contagiats, contactes estrets o sospitosos de ser positiu.