El PDeCAT es va desplaçar ahir a Montblanc per oferir l’acte ‘Connexions Km 0’, el qual va presidir el cap de llista de la demarcació, Marc Arza, per reivindicar, juntament amb els candidats de la Conca, Sara Janer i Marc Rovira, un apropament de la Generalitat a comarques com la Conca de Barberà. Segons paraules del candidat “la Generalitat no hi és a la Conca i perquè el país funcioni la Generalitat ha de governar al costat dels municipis”.

ÀUDIO: El cap de llista de la demarcació de Tarragona del PDeCAT, Marc Arza, reivindica la implicació de la Generalitat

Arza va destacar que les demandes que arriben des de la comarca, com la millora de la carretera de Montblanc a Santa Coloma, o la implantació de la fibra òptica i la cobertura de telefonia mòbil és imprescindible per evitar el despoblament. El cap de llista també va prometre que el seu partit “condicionarà el proper Govern per recuperar l’equilibri a la política”.

L’alcaldessa de Pontils i candidata per la Conca, Sara Janer, va posar de manifest la necessitat de l’arribada de l’aigua potable a municipis de la Baixa Segarra. Per la candidata el projecte fa molts anys que està sobre la taula, però no s’acaba executant. D’altra banda, Marc Rovira, alcalde de Barberà de la Conca, va parlar de la necessitat de la formació professional dual, la problemàtica de l’habitatge en zones rurals, i el model d’implantació d’energies renovables.

Durant l’acte també hi va participar l’alcaldable del PDeCAT a Montblanc, Marc Vinya, per posar de manifest la necessitat d’ampliar els serveis sanitaris, recuperant una reivindicació que ja va fer a la campanya de les municipals. A més de criticar els “canvis de jaqueta” que han fet alguns candidats de la zona.

ÀUDIO: L’alcaldable del PDeCAT per Montblanc, Marc Vinya, ha denunciat l’actitud d’alguns polítics